Hans Delsemme behaalde de eerste plaats.
Stefaan Temmerman/RV Hans Delsemme behaalde de eerste plaats.

Gelenaar racet naar winst in motorwedstrijd van Red Bull

De 38-jarige Hans Delsemme uit Geel is afgelopen weekend eerste geëindigd in zijn categorie tijdens Red Bull All The Way, een wedstrijd vol uitdagingen op motoren van 50cc in de Vlaamse Ardennen.

Een 500-tal mensen namen deel aan Red Bull All The way, met start en finish in Oudenaarde en daartussen een uitdagend parcours van 142 kilometer. Om te winnen moest je niet snel zijn, maar wel punten verdienen door uitdagingen te winnen. Uitdagingen waren bijvoorbeeld zo snel mogelijk je brommer de Muur van Geraardsbergen opduwen, balanceren op Mont Saint Laurent of dragracen op de Paterberg.

Gelenaar Hans Delsemme (38) behaalde de eerste plaats in de categorie van youngtimers met zijn Honda Novio. “Het was echt superleuk. Vorige keer was ik er ook bij en ook deze keer was een heel mooie rit. En de challenges zijn ook echt plezant, die breken de rit ook op een leuke manier. Ik heb het stiekem wel een beetje strategisch gespeeld om te kunnen winnen. Vorig jaar was ik tweede en kijk nu… gewonnen!”, glundert hij.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer