Het Internationaal Folklorefestival vindt steeds plaats in de tuin van het gemeentehuis.
RV Het Internationaal Folklorefestival vindt steeds plaats in de tuin van het gemeentehuis.

Internationaal Folklorefestival Westerlo zoekt gastouders

Op 10, 11 en 13 augustus 2019 organiseert Volkskunstgroep Die Spelewei naar jaarlijkse traditie het 53ste Internationaal Folklorefestival in Westerlo. Drie dansensembles uit alle hoeken van de wereld tonen er hun traditionele dansen en muziek. De organisatie is daarvoor nog op zoek naar gastouders.

Een gastouder ontvangt twee of meerdere personen bij hun thuis van 9 tot en met 14 augustus. Iedere gastouder zorgt deze periode voor een slaapplaats, dagelijkse maaltijden en vervoer. Binnen die periode zijn er allerhande activiteiten en optredens gepland.

Zo start het festival met een verbroederingsavond, waar elke groep enkele eenvoudige dansjes aanleert. Verder staan er op zaterdagavond, zondagnamiddag en dinsdagnamiddag optredens op het programma, waar elke gastouder kan genieten van een gratis spektakel en een gezellige sfeer. Op maandagavond worden alle gastouders in de bloemetjes gezet met een gastouderdiner.

Wie het ziet zitten om gastouder te worden, kan contact opnemen met de organisatie via de nummers 0492/85.74.05 of 0475/27.02.72 of via festival@diespelewei.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer