Meer centen voor werkplaats voor mensen met autisme dankzij Coup de Coeur-erkenning

De klanten van BNP Paribas Fortis Private Banking hebben vzw Twerk, een sociale werkplaats voor mensen met autisme, verkozen als ‘Coup de Coeur’. Dankzij die erkenning krijgt Twerk een financiële injectie om verder te kunnen groeien.

Twerk is een chocoladebedrijf dat maatwerk biedt aan mensen met autisme. De vzw wordt gesteund door het Venture Philanthropy Fonds van de Koning Boudewijnstichting. Dat fonds biedt drie jaar lang structurele steun aan sociale verenigingen of ondernemingen die zich inzetten voor sociale inclusie.

BNP Paribas Fortis Private Banking groeide uit tot de belangrijkste financiële sponsor van het fonds. Daardoor mogen klanten, die voor een duurzame belegging kozen, elk jaar stemmen voor het sociale project dat hen het nauwst aan het hart ligt. Voor de Coup de Coeur viel de keuze dit jaar op Twerk. Dat levert de vzw een financiering van 80.000 euro op en een geldprijs van 4.000 euro.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer