3 Romy Biscop in haar winkel Mio Caro.
Peter Vanderveken Romy Biscop in haar winkel Mio Caro.

Exclusief voor abonnees

Romy (37) uit ‘The Sky is the Limit’ bouwde Mio Caro uit tot een bekende kledingzaak: “Ik heb voor elke euro moeten knokken”

Als één iemand het adagium van het vernieuwde The Sky is the Limit - ‘From zero to hero’ - belichaamt is het wel Romy Biscop (37) met haar kledingwinkel Mio Caro in Westerlo. Op tien jaar tijd heeft ze een winkel die nu dertig keer zo groot is als haar eerste en heeft ze tien werknemers - al noemt Romy ze liever haar Mio’s - in dienst. Zij toont televisiekijkend Vlaanderen in het tv-programma op Vier vanaf woensdag hoe haar doorzettingsvermogen haar heeft gebracht naar waar ze nu staat.

De carrière die Romy Biscop (37) heeft uitgebouwd is op zijn minst indrukwekkend te noemen. Oorspronkelijk is ze afkomstig van Laakdal, waar ze na haar middelbare studies aan de slag ging bij Nike. Daar stond ze zes jaar lang in voor het inpakken van bestellingen voor kledingwinkels. Nadien ging ze twee jaar aan de slag bij een kledingwinkel in de buurt. “Het was toen totaal niet de bedoeling om later zelf een zaak te starten. Ik wilde me in die winkel wat opwerken, maar dat ging niet omdat dat de zaak te klein was.”

Je hebt 22% van dit artikel gelezen

Lees meer