Het organisatiecomité tijdens de benefiet op 10 maart.
Peter Vanderveken Het organisatiecomité tijdens de benefiet op 10 maart.

Schenking van 5.000 euro aan ALS-liga dankzij benefiet voor Annita

Dankzij de benefiet voor Annita Verheyden (62), die aan ALS lijdt, van zondag 10 maart in de polyvalente zaal van Voortkapel zal er 5.000 euro kunnen geschonken worden aan ALS-liga. Het benefiet was een groot succes en bijna zeven weken later heeft het organisatiecomité zicht op de opbrengst ervan.

Jef Rens: ‘Dankzij alle helpende handen, sponsors en bezoekers overtrof de benefiet al onze verwachtingen. Ondanks het slechte weer was Voortkapel voor een dag het warmste dorp van Vlaanderen”, glundert Jef Rens van het comité. “Op voorhand hadden we op vraag van Annita en haar familie beslist dat er een aanzienlijk deel van de opbrengst naar de ALS-Liga zou gaan. We zijn dan ook zeer verheugd om te kunnen melden dat we hen tijdens de Warmste Week van Studio Brussel 5.000 euro zullen schenken. Dit bedrag kan de ALS-Liga aanwenden voor onderzoek naar de ziekte en de zoektocht naar medicijnen.”

De rest van de opbrengst zal gaan naar Annita en haar echtgenoot Jos om broodnodige hulpmiddelen en aanpassingen aan hun woning te financieren.

Het organisatiecomité wenste iedereen nog te bedanken voor de steun. “Het deed Annita en de familie heel veel deugd om te zien hoe men met hen begaan is. Dat is zo hartverwarmend en geeft hen de kracht om verder te vechten tegen deze vreselijke ziekte.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer