‘Blast from the Past’ bestaat uit een uitgebreide blazerssectie.
RV ‘Blast from the Past’ bestaat uit een uitgebreide blazerssectie.

Showorkest ‘Blast from the Past’ treedt op in De Zoerla

Op zaterdag 27 april brengt showorkest ‘Blast from the Past’ een optreden vol live-muziek in De Zoerla in Zoerle-Parwijs.

‘Blast from the Past’ bestaat uit een uitgebreide blazerssectie, aangevuld met een combo (basgitaar, leadgitaar, keyboard en drums). Het orkest brengt vaak medleys in het genre van disco, schlager, foute muziek en nog veel meer. Aanvullend zijn er eigen arrangementen, vocals, verrassingsacts en solo’s.

Het project ontstond in 2010 en wil licht verteerbare muziek met een hoge amusementswaarde spelen. In 2011 werd het eerste concert georganiseerd in een overvolle zaal in Oosterwijk, sindsdien werd er telkens uitgeweken naar De Zoerla, die ook steeds volledig uitverkocht was.

Het optreden start om 20 uur, de deuren gaan open om 18.30 uur. Aan de inkom kosten tickets 14,5 euro, in voorverkoop betaal je 12 euro. Reserveren kan via 014/26.69.89 of tickets@showorkest.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer