Bloemen en applaus voor bewoners serviceflats Scheldezicht

Het voltallige personeel van het woonzorgcentrum Schelderust in Wetteren trakteerde donderdagmiddag de bewoners van de naburige serviceflats Scheldezicht met bloemen en op applaus. De flats zijn in een minimale lockdown maar konden de steun zeer appreciëren.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
7
Didier Verbaere

“In deze moeilijke tijden doen kleine attenties heel veel. Daarom hebben we een bloemetje voor de bewoners van het woonzorgcentrum meegebracht”, zegt schepen Lieve De Gelder (CD&V). Het personeel maakte een wandeling rond het gebouw en zwaaide en applaudisseerde naar alle bewoners. 

7
Didier Verbaere

Afgelopen dinsdag werden alle 97 personeelsleden nog getest maar het is nog wachten op de resultaten. En morgen worden ook de 116 bewoners getest. Maar tot op heden blijft de site gespaard door het Covid-19 virus.  “In de assistentieflats gaan we ook de regels opnieuw versoepelen. We organiseerden hier de afgelopen weken een boodschappendienst met een sluis en aparte postbedeling. Nu schroeven we dit terug tot een individuele dienstverlening voor wie dat nodig acht”, zegt Steve Van Assche Lootens van het Sociaal Huis van Wetteren. Volgende week brengt het gemeentebestuur ook bloemen naar Armonea en WZC Sint-Jozef.

7
Didier Verbaere
7 Het zorgpersoneel bracht een bezoek en applaus aan de bewoners van de serviceflats Scheldezicht.
Didier Verbaere Het zorgpersoneel bracht een bezoek en applaus aan de bewoners van de serviceflats Scheldezicht.
7
Didier Verbaere
7
Didier Verbaere
7
Didier Verbaere

Lees meer