3 Jan aan de besmeurde panelen van zijn terras.
Didier Verbaere Jan aan de besmeurde panelen van zijn terras.

Brasserie Manjefiek voor tweede keer in anderhalve maand besmeurd door vandalen

Voor de tweede keer op anderhalve maand werd Brasserie Manjefiek aan de Gentsesteenweg in Wetteren geviseerd door vandalen. Uitbater Jan Brantegem dient klacht in bij de politie en gaat camera’s plaatsen.

3 De besmeurde panelen aan terras Manjefiek.
Didier Verbaere De besmeurde panelen aan terras Manjefiek.

In de nacht van donderdag op vrijdag werden de nieuwe wanden van het terras besmeurd met gele latexverf. “Vorige maand werden de wanden ook al aangepakt met een bijtend zuur. En afgelopen nacht, opnieuw op een donderdag, gooide iemand verf tegen de wanden. Ik heb klacht ingediend bij de politie en ga camera’s plaatsen”, zegt Jan Brantegem. 

Wie achter de vandalenstreek zit, weet hij niet. “Zijn het vandalen of worden we geviseerd door een jaloers iemand of mensen die kwaad zijn omdat onze parking enkel voor klanten is? Ik weet het niet. Wie doet nu zoiets? We gaan er in elk geval niet voor verhuizen. De politie is bezig met een onderzoek en er komen camera’s om de buurt in de gaten te houden”, besluit Jan. Eventuele getuigen kunnen zich melden bij de lokale politie en via pz.wlw@police.belgium.eu.

3 De besmeurde panelen aan terras Manjefiek.
Didier Verbaere De besmeurde panelen aan terras Manjefiek.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer