2 Adecco CEO Nico Reeskens en Kasper De Smaele ondertekenen het contract voor één maand.
Gregory Van Gansen Adecco CEO Nico Reeskens en Kasper De Smaele ondertekenen het contract voor één maand.

Kasper (21) uit Wetteren wordt één maand CEO van Adecco groep: 6.600 euro loon en Audi A1 erbovenop

Kasper De Smaele, een 21-jarige student uit Wetteren zal deze zomer één maand als CEO aan het roer staan van The Adecco Group Belgium. De Aerospace Engineer student werd geselecteerd uit meer dan 3.500 jongeren. Met het initiatief wil de uitzendgroep luisteren naar de toekomstvisies van jongeren en hen warm maken voor leidende posities.

Een recordaantal van meer dan 3.500 jongeren waagden zich een kans om één maand in de voetsporen van Nico Reeskens, Country Manager van The Adecco Group Belgium, te treden. Na verschillende intellectuele en praktische opdrachten, mochten zes studenten deelnemen aan de finale bootcamp. Daar werkten ze onder meer een business case uit, werden hun leiderschapscapaciteiten, teamspirit en communicatievermogen getest en voelden directieleden van The Adecco Group, Audi en LeasePlan de kandidaten aan de tand over hun drijfkracht en ambitie in één-op-één-interviews.

Dankzij zijn buitenlandse ervaringen en zijn uitgesproken leiderschap was de jury vooral onder de indruk van de prestaties van de 21-jarige Kasper De Smaele. Hij krijgt de kans om één maand samen met Nico Reeskens CEO-ervaring op te doen binnen The Adecco Group. Kasper zal nu een maand lang, gespreid over juni en juli, het reilen en zeilen van een CEO onder de knie krijgen onder het toeziend oog van huidig Country Manager Nico Reeskens. Hij woont nationale en internationale vergaderingen bij, ontmoet teams en werkt samen met klanten. Ook oplossingen aanreiken voor problemen waarmee het bedrijf die maand te maken krijgt, behoort tot het takenpakket. En dit alles voor een CEO-waardige vergoeding: een maandloon van 6.600 euro en een Audi A1 als bedrijfswagen.

2 Adecco CEO Nico Reeskens en Kasper De Smaele ondertekenen het contract voor één maand.
Gregory Van Gansen Adecco CEO Nico Reeskens en Kasper De Smaele ondertekenen het contract voor één maand.

“Ik ben enorm gemotiveerd voor deze unieke ervaring en wil graag ondervinden of mijn jonge kijk op de zaken een verschil kan maken. Door één maand als CEO mee te draaien bij The Adecco Group hoop ik meer voeling te krijgen met de “echte” wereld en mijn ondernemingszin verder te ontwikkelen. Ik kijk er vooral naar uit om met een gepassioneerd team samen te werken om de toekomst van de werkomgeving op wereldschaal vorm te geven. Een boost voor mijn CV zal het alvast sowieso zijn”, zegt Kasper De Smaele, CEO for One Month.

“Dit project is niet alleen interessant voor de jongeren zelf, maar ook voor ons. De jeugd zit immers bomvol ideeën over hoe bedrijven er in de toekomst moeten uitzien. Ik kijk er dan ook hard naar uit om uitgedaagd te worden door onze nieuwe CEO for One Month”, zegt Nico Reeskens, Country Manager The Adecco Group Belgium. CEO for One Month is intussen aan zijn vijfde editie toe. Voormalige Belgische finalisten vonden daardoor al werk bij topondernemingen zoals The Coca Cola Company, Google en The Adecco Group zelf.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer