Conservator Kristine Van De Velde en ondervoorzitter en bezieler van het boek, krijgen het eerste exemplaar overhandigd.
Didier Verbaere Conservator Kristine Van De Velde en ondervoorzitter en bezieler van het boek, krijgen het eerste exemplaar overhandigd.

Meandertaal van de persen gerold

Bij drukkerij Cultura in Wetteren rolde Meandertaal, het kersverse boek over de Kalkense Meersen, van de persen. Meandertaal, Kalkense Meersen, eeuwenoud en springlevend, is een naslagwerk over het werk dat Natuurpunt Scheldeland en de overheid afgelopen decennia verzetten in het natuurgebied. 

Het boek wordt dit weekend gelanceerd op een 1000-soorten weekend van de natuurvereniging. Twee dagen lang gaan experten het gebied inventariseren op fauna en flora, er zijn vrije en geleide wandelingen, leuke activiteiten voor kinderen en heel wat meer. De activiteiten op zaterdag en zondag zijn gratis en starten in en rond de boerderij Het Meersenhof aan de Aard in Schellebelle. Alle info op www.natuurpuntscheldeland.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer