3 De Oxfam Wereldwinkel in de Van Cromphoutstraat sluit de deuren en nodigde alle medewerkers en sympathisanten uit voor koffie en muziek in De Poort.
Didier Verbaere De Oxfam Wereldwinkel in de Van Cromphoutstraat sluit de deuren en nodigde alle medewerkers en sympathisanten uit voor koffie en muziek in De Poort.

Oxfam Wereldwinkel sluit de deuren in Wetteren: “Opdracht volbracht”

Oxfam Wereldwinkel in de Van Cromphoutstraat in Wetteren sluit de deuren. “Opdracht volbracht”, zegt Astrid Vergaert over de sluiting van de fairtradezaak. Alle medewerkers en sympathisanten werden zaterdagmiddag getrakteerd in CC De Poort op koffie en zondagavond in het muziekcafé.

3
Didier Verbaere

De Oxfam Wereldwinkel opende in 1980 de deuren op de Vijfhoek en verhuisde maar liefst vijf maal tot er een vaste stek werd aangekocht in de Van Cromphoutstraat. “Fairtradeproducten hebben ondertussen hun weg gevonden via allerlei andere kanalen. We hebben onszelf dus overbodig gemaakt. Onze opdracht is geslaagd”, zegt Astrid. “We gaan uiteraard al onze klanten informeren waar ze hun fairtradeproducten kunnen kopen en ook onze grootverbruikers laten we niet in de kou staan en voor hen werken we een oplossing uit”, besluit Astrid.

3 De Oxfam Wereldwinkel in de Van Cromphoutstraat sluit de deuren.
Didier Verbaere De Oxfam Wereldwinkel in de Van Cromphoutstraat sluit de deuren.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer