Paul Veeckman.
Didier Verbaere Paul Veeckman.

Paul Veeckman (67) overleden

In het crematorium van Lochristi hebben familie en vrienden vandaag afscheid genomen van Paul Veeckman (67) uit Wetteren. Paul was tot aan zijn pensioen werknemer bij de NMBS in het station van Wetteren. 

Hij was ook een fervent voetballer en later voetballiefhebber en actief in het Wetterse Carnaval. Ook de Rode Kruis afdeling in Wetteren verliest aan Paul een fervente vrijwilliger en bloedgever. Paul laat vier kinderen na: Sofie, Valerie, Nathalie en Xavier, en vijf achterkleinkinderen: Kwinten, Angie, Joshua en Simon en Fenna. Drie jaar geleden kreeg Paul de diagnose ALS en sinds vorig jaar verbleef hij in de Serviceflats Scheldezicht in Wetteren. Hij overleed vorige week vrijdag in het Universitair Ziekenhuis van Gent.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • yvan lammens

    Innege deelneming

  • Ann Scheerlinck

    Oprechte deelneming Frituur de zeshoek

Lees meer