Kasper De Moor brengt alles in gereedheid voor kermis.
Didier Verbaere Kasper De Moor brengt alles in gereedheid voor kermis.

Posthotel serveert rust, muziek en lekker eten in kermisdrukte

Wie even wil ontsnappen van de kermisdrukte in Wetteren is welkom in de rustige binnentuin van Het Posthotel op het Stationsplein.

Het Posthotel serveert op zaterdag chili con en chili sin carne. Op zondag kan je er genieten van de klassiekers en hedendaagse popschijven in een Bluegrass jasje met Sitting Duck vanaf 20 uur. Maandag is koersdag en kan je er pintelieren. De start van de tweede rit kan je er meemaken voor de deur. Wie negen pinten bestelt, krijgt er bovendien tien. En traditioneel kan je lekker eten op jaarmarkt in het historische café. Fran zorgt ervoor lekkere varkenswangetjes met verse frieten vanaf 12 uur. Om 14.30 uur zorgt Freddy Couché er voor een streep muziek. En op avondmarkt is het café reeds open vanaf 16 uur.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer