RSC Jumping Onions in actie.
Jo De Coninck RSC Jumping Onions in actie.

Ropeskippers van Jumping Onions zorgen voor spectaculaire seizoensafsluiter

Entertainende acts, spectaculaire trucs, ingewikkelde touwenchoreo’s, een betoverend decor en lachende skippers.

Dat zijn de vertrouwde ingrediënten waarmee de skippers vann RSC Jumping Onions op zaterdag 25 mei hun seizoen afsluiten in sporthal De Ommegang in Lede. Omwille van het overweldigende succes gebeurt dat dit jaar voor het eerst met een namiddag- en een avondvoorstelling om 16 uur en om 20 uur.

De seizoensafsluiter is overigens de ideale gelegenheid om het competitieteam van coaches Eline De Coensel en Maarten De Beul met Pieter-Jan Clinckspoor (12), Stien Eeckhout (13), Hanne Malfroy (14) en Alanah Roseleth (13) aan het werk te zien. Zij zijn geselecteerd voor het European Youth Tournament op 19 juli in het Oostenrijkse Graz. Daarmee staan de Onions daar na acht jaar terug op de Europese kaart. Voor coach Eline De Coensel is dat letterlijk. Zij pakte acht jaar geleden brons tijdens het EK in Hongarije.

Tickets voor de voorstelling kosten 9 euro voor volwassenen en 6 euro voor jongeren tussen 12 en 18. Voor de namiddagvoorstelling geniet je 2 euro korting. Bestellen via www.wicket.be/rsc-jumping-onions.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer