Okra organiseert een concert met Scala in de Gertrudiskerk ten voordele van het kankeronderzoek van professor Johan Swinnen (rechts)
Didier Verbaere Okra organiseert een concert met Scala in de Gertrudiskerk ten voordele van het kankeronderzoek van professor Johan Swinnen (rechts)

Scala te gast in Sint Gertrudiskerk

Het wereldberoemde meisjeskoor Scala onder leiding van Steven en Stijn Kolacny komt op vrijdag 17 januari 2020 naar Wetteren. Dan zijn zij te gast op het Nieuwjaarsconcert dat Okra Wetteren organiseert naar aanleiding van hun 25ste verjaardag. 

De opbrengst van het concert gaat naar het kankeronderzoek van Professor Dokter Johan Swinnen van het Leuvens kankerinstituut. Hij was vorig jaar te gast als spreker op de Okra academie. In 2011 werd hijzelf ook geconfronteerd met de vreselijke ziekte en vocht zijn zoon Pieter voor zijn leven. Hij haalde het en uit dankbaarheid en symbolisch voor de doorzettingskracht van alle kankerpatiënten liep de man 2400 kilometer richting Compostella in 32 dagen. Of twee marathons per dag. 

“Okra wou naar aanleiding van haar 25ste verjaardag ook eens zot doen en we namen een voorbeeld aan hem. Daarom nodigen we Scala uit. Met eigen nummers en eigenzinnige covers van bekende rock en metalnummers werden ze wereldberoemd. In Wetteren zullen ze een speciaal en akoestisch optreden brengen in onze kerk ten voordele van het onderzoek”, zegt Okra voorzitter Marc De Vogel. Kaarten voor dit concert kosten 35 euro. Er zijn ook VIP kaarten met receptie aan 50 euro.

Er is een éénmalige voorverkoop voor het exclusieve concert in de Sint-Gertrudiskerk op zaterdag 18 mei in CC De Poort van 10 tot 13 uur. De online-verkoop, als er nog tickets beschikbaar zijn tenminste, gaat op 1 juni van start.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer