Archief : De parking in Wetteren werd in september afgesloten na een dodelijke steekpartij tussen migranten.
Didier Verbaere Archief : De parking in Wetteren werd in september afgesloten na een dodelijke steekpartij tussen migranten.

Twintigtal transmigranten opgepakt op E40 in Wetteren

De federale wegpolitie heeft woensdagochtend een twintigtal transmigranten opgepakt op de parking van het E40 tankstation in Wetteren. Volgens getuigen gedroegen ze zich erg agressief tegenover de bezoekers van de shop. 

Sinds de sluiting van de vrachtwagenparking op de E40 naar de kust in Wetteren bleef het vrij rustig in de buurt. Burgemeester Alain Pardaen (CD&V) liet de parking drie maanden sluiten na een dodelijke steekpartij. Sindsdien bleven transmigranten er weg. Klimmen in vrachtwagens was er immers niet meer mogelijk. Vermoedelijk wist deze groep woensdagochtend niet dat de parking dicht was en dat zorgde voor frustraties. De federale wegpolitie kwam tussenbeide en bracht hen over naar het administratief centrum voor verdere afhandeling. Ze zullen het bevel krijgen om het grondgebied te verlaten. 

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Lieve De Coen

    Met andere woorden ..... er verandert niks aan de situatie !! Ze ontvangen een briefje en doen rustig verder .....

Lees meer