Steffen De Backer in zijn microbrouwerij Pikaflor.
Didier Verbaere Steffen De Backer in zijn microbrouwerij Pikaflor.

Wetterse amateurbrouwers op bezoek bij Wetterse brouwerijen

Het Verbond Amateur Wijnmakers en Bierbrouwer van Wetteren brengt op vrijdag 4 oktober een bezoek aan de brouwerijen in eigen gemeente. 

Om 19 uur is de groep te gast in de microbrouwerij De Backer aan de Molenbeekweg 10 voor een rondleiding met degustatie van de Pikaflor IPA en Pikaflor tarwebier. Aansluitend is er een rondleiding in brouwerij ‘t Heilig Hart in de kerk van Kwatrecht. Het bezoek gebeurt met eigen vervoer en op eigen verantwoordelijkheid. Deelname is 10 euro en inschrijven kan tot 27 september, via overschrijving op rekening BE98 9733 4904 1093, vzw WIBISLOT met vermelding ‘bezoek microbrouwerij’ en het aantal personen. Iedereen is welkom. Meer info bij André Paeleman op 0486/41.24.60. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer