Lokale helden promo.
RV Lokale helden promo.

Op ‘Lokale Helden’ worden meer dan lokale bands gevierd in Wevelgem

Tijdens ‘Lokale Helden’ in JC Ten Goudberge in Wevelgem wordt zoals overal in Vlaanderen een podium gegeven aan lokale muziekbands. Maar in Wevelgem willen ze ook lokale inwoners, bedrijven en organisaties in de kijker zetten die zich inzetten voor een betere samenleving. 

Zo zal bijvoorbeeld inwoner Pieter-Jan Verhelst op het podium verschijnen met twee aquariums. In één aquarium zitten vissen, in de andere zit plastiek. Zowel de vissen als het afval viste hij zelf op uit de Leie. Pieter-Jan is zowel in zijn job als in zijn vrije tijd bezig met het leven in het water en wil op die manier mensen sensibiliseren. Ook twee Wevelgemnaren komen vertellen over het feit dat ze ondertussen al twee jaar zonder auto door het leven gaan. Tijdens ‘Lokale Helden’ is er ook kinderanimatie, maar in plaats van energieverslindende springkastelen, kiest de organisatie in Wevelgem voor een doolhof gemaakt van oude kasten. De muzikale lokale helden die er optreden zijn Juan82, Fire Down Below, KOLOS, Scrappy Tapes, Bèta en Satellite Suzy. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer