VIDEO: Brent Vanneste maakt tune voor huisstijl Wevelgem

Wevelgemnaar en muzikant Brent Vanneste heeft een nieuwe tune voor Wevelgem gecomponeerd. De tune heet ‘Growing up here was awesome’ en zal gebruikt worden in filmpjes van de gemeente en als wachttoon aan de telefoon. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Wevelgemnaar Brent Vanneste werd vooral bekend als frontman van het ondertussen gestopte Steak Number Eight. Voor de gemeente Wevelgem componeerde hij een sound. “We zochten een lokaal talent om een sound te componeren voor de gemeente en zijn in de eerste plaats bij Brent uitgekomen”, zegt schepen van Communicatie Bas Surmont. “De sound zal te horen zijn als wachttoon als je belt naar de gemeente maar ook op filmpjes die we posten op sociale media. Tot nu toe was dat vrij anonieme stockmuziek. Nu zal je op de filmpjes niet alleen zien dat het over Wevelgem gaat, je zal het ook horen.” Voor de sound ‘Growing up here was awesome’ gebruikte Brent onder andere een viool, cello en lapsteel. Brent groeide op in Wevelgem maar woont nu al geruime tijd in Gent. Toch komt Brent nog vaak terug naar Wevelgem. De muziek die werd gecomponeerd door Brent Vanneste maakt deel uit van de vernieuwde huisstijl van Wevelgem waar ze al een tijdje mee bezig zijn. “Die huisstijl kunnen we mede dankzij de sound nu ook verder trekken in onze sociale mediakanalen zoals op Facebook en Instagram.”

Brent Vanneste schreef de soundtrack voor 'My First Highway', een film van regisseur Kevin Meul.
Foto Yves Masscho Brent Vanneste schreef de soundtrack voor 'My First Highway', een film van regisseur Kevin Meul.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer