2 De verhakkelde wagens in de Warandestraat.
Alexander Haezebrouck De verhakkelde wagens in de Warandestraat.

Vijf gewonden, onder wie één kind, bij zware klap in Moorsele

In de Warandestraat in Moorsele zijn zaterdagavond rond 20.30 uur een Peugeot 107 en een Renault Clio tegen elkaar gebotst. Vijf inzittenden, onder wie één kind, werden afgevoerd naar het ziekenhuis. 

De Renault Clio en de Peugeot 107 reden tegen elkaar toen ze elkaar wilden kruisen in de Warandestraat. De bestuurder van de Peugeot, een 59-jarige Ledegemnaar, zag plots de Clio opduiken van achter een geparkeerd voertuig. Beiden konden een aanrijding niet meer vermijden. De 57-jarige echtgenote van de Ledegemnaar liep een open wonde aan haar been en vermoedelijk een polsbreuk op. Beiden werden afgevoerd naar het AZ Delta in Rumbeke. 

In de Renault Clio zat een 47-jarige vrouw uit Wevelgem aan het stuur. Met haar reden haar schoonmoeder, een 67-jarige vrouw uit Wevelgem, en haar dochter mee. Vooral de 67-jarige vrouw raakte gewond in de Renault Clio. Ook zij werden afgevoerd voor verzorging naar het AZ Delta. 

De Warandestraat lag bezaaid met brokstukken. Beide voertuigen zijn rijp voor de schroothoop. Door het ongeval was de Warandestraat een tijdlang volledig afgesloten voor het verkeer. 

2
Alexander Haezebrouck

Lees meer