De woning (helemaal rechts) kan wijken voor een doorsteek voor fietsers en voetgangers, vanuit de Brugstraat naar het centrum.
Google Maps De woning (helemaal rechts) kan wijken voor een doorsteek voor fietsers en voetgangers, vanuit de Brugstraat naar het centrum.

Woning weg voor fietsdoorsteek in Brugstraat

De aankoop van de woning in de Brugstraat 31 voor een prijs van 130.000 euro is goedgekeurd door de gemeenteraad. “De aankoop kadert in het masterplan centrum Wevelgem”, meldt burgemeester Jan Seynhaeve (CD&V). “Als in het uiteindelijke ontwerp blijkt dat het opportuun is om een doorsteek voor fietsers en voetgangers te realiseren vanuit de Brugstraat naar het centrum, kan deze aankoop een eerste stap in die richting zijn”, aldus Jan Seynhaeve.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer