Chef Bart Tastenhoye en zijn wederhelft Dorotée Hoste laten hun topzaak in Leuven enkele maanden achter zich want heropenen onder de huidige voorwaarden is niet rendabel.
Vertommen Chef Bart Tastenhoye en zijn wederhelft Dorotée Hoste laten hun topzaak in Leuven enkele maanden achter zich want heropenen onder de huidige voorwaarden is niet rendabel.

Exclusief voor abonnees

Toprestaurant Taste laat Leuven deze zomer achter zich en opent pop-up in Duisburg: “Reservaties voor restaurant in Leuven vallen spijtig genoeg weg”

Wie droomde van een culinair hoogtepunt in toprestaurant Taste in Leuven is eraan voor de moeite. Uitbaters sterrenchef Bart Tastenhoye en Dorotée Hoste hebben besloten om hun restaurant in de Naamsestraat niet meer te openen de komende maanden. “Na veel meten en rekenen verliezen wij in Leuven veel plaats en het zou niet verstandig zijn om open te doen. We hebben een pop-up uitgewerkt met een buitenconcept aan de rand van het Zoniënwoud”, klinkt het.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • victor vandesande

    Een week geleden een mail gestuurd nog geen antwoord . Het hoeft niet meer voor mij.

  • Bart Willems

    Mogen wij dan eindelijk ons voorschot terug van onze reservatie in maart? Datum verplaatsen, geen problemen mee. Dit nieuws moeten vernemen via de krant daarentegen...

Lees meer