Sandra Verhofstadt haalt samen met Liesbeth Schollaert Sandra Bekkari naar Rubbens in Wichelen.
Didier Verbaere Sandra Verhofstadt haalt samen met Liesbeth Schollaert Sandra Bekkari naar Rubbens in Wichelen.

Feest met Sandra Bekkari in Stokerij Rubbens

Sandra Verhofstadt haalt samen met Andy De Grootte en Liesbeth Schollaert op vrijdag 25 oktober Sandra Bekkari naar Stokerij Rubbens in Wichelen op een Pure Privilege party. Een gezond feestje.

“Sandra Bekkari, auteur van bestseller “Nooit meer Diëten” en voedingsdeskundige, zal in Zaal Rubbens een healthy & lifestyle-lezing geven met de Pure Privilege Party als afsluiter”, zegt Sandra.

“Sandra start met een uiteenzetting over de “Sana-methode”: een presentatie met tal van praktische tips voor en voorbeelden over hoe ook jij op een eenvoudige en haalbare manier je doel kan bereiken, terwijl je kan blijven genieten van lekker eten. Deze keer geen hip “jojo-dieet”, maar slimme aanpassingen in je levensstijl, die je snel energieker doen voelen. Zelf op een avondje uit moet je kunnen genieten en ze laat jullie graag proeven van verschillende hapjes en passende wijn”, aldus Sandra. 

Na de uiteenzetting is er de Pure Privilege Party met dj Andy, champagne- en wijnbar. De plaatsen zijn beperkt. Je kan ook enkel inschrijven voor de party. Die start na de signeersessie om 21 uur. Info op www.pureprivilege.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer