Vrienden KSA organiseren een benefiet feestje.
RV Vrienden KSA organiseren een benefiet feestje.

KSA fuift voor gestolen decibelmeter

Op dinsdag 30 april organiseren vrienden van KSA Wichelen ‘Thirty Dancing’. Met een benefietfuif willen enkele vrienden van de KSA geld inzamelen na de diefstal van een dure decibelmeter op de jaarlijkse FLUO fuif afgelopen maart.

“Hierdoor bleef de Wichelse jeugdbeweging met een financiele kater achter. En dit terwijl die fuif net dient om hun werking en kampen te financieren. Met enkele vrienden van de jeugdbeweging, met ervaring in het nachtleven, willen we hen een steuntje in de rug geven”, zegt Christophe Kimpe AKA DJ Phox. Samen met Pro-J, Jelle van Wesepoel en Fiel Barbry staan zij achter de draaitafels van Thirty Dancing. Ook Dj Svenneuh en DJ Phox gaan het beste van zichzelf geven om er een geslaagde avond van te maken. “De opbrengst gaat integraal naar de compensatie, indien er winst over is, bezorgen we dit aan het lokaal platform voor kinderarmoede”, besluit Christophe. Afspraak vanaf 21 uur in het JOC Wichelen. Inkom bedraagt 5 euro.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer