2 De stoomleiding naar A&U Energie steekt de Ridder de Ghellinckstraat over. Het niveauverschil dat na die werken is ontstaan, wordt volgende week weggewerkt.
Joyce Mesdag De stoomleiding naar A&U Energie steekt de Ridder de Ghellinckstraat over. Het niveauverschil dat na die werken is ontstaan, wordt volgende week weggewerkt.

Hinder door werken in Ridder de Ghellinckstraat

Volgende week, meer bepaald van dinsdag 2 juni tot en met vrijdag 5 juni, wordt gewerkt in de Ridder de Ghellinckstraat, waar de stoomleiding richting energiecentrale A&U Energie de weg dwarst.

Deze stoomleiding maakt onder meer een oversteek in de Rijksweg, ter hoogte van de rotonde Breestraat/Rijksweg/Ridder de Ghellinckstraat én in de Ridder de Ghellinckstraat zelf, ter hoogte van het kruispunt met de Sparrestraat. Het wegdek vertoont op dit moment een licht niveauverschil, en dat wordt weggewerkt. Uiterlijk op zaterdag 6 juni om 6 uur wordt de Ridder de Ghellinckstraat opnieuw volledig vrijgegeven. Tijdens deze werken zal er wisselend verkeer worden ingesteld door middel van verkeerslichten. Het fietspad wordt gedurende de termijn van de werken afgesloten, een lokale omleiding wordt voorzien door de aannemer. Ook voor de voetgangers wordt een omleiding voorzien.

2 De stoomleiding loopt tussen Agristo en de gloednieuwe energiecentrale A&U in Wielsbeke.
Joyce Mesdag De stoomleiding loopt tussen Agristo en de gloednieuwe energiecentrale A&U in Wielsbeke.

Lees meer