2 Grietje W. (72) incasseerde een schampschot tegen het hoofd en een kogel in de schouder, tijden een schietpartij aan haar huurvilla langs de Breestraat in Wielsbeke.
Hans Verbeke / RV Grietje W. (72) incasseerde een schampschot tegen het hoofd en een kogel in de schouder, tijden een schietpartij aan haar huurvilla langs de Breestraat in Wielsbeke.

Exclusief voor abonnees

Slachtoffer (72) schietpartij was doodsbang voor haar 40 jaar jongere drugverslaafde toyboy

Hoewel nog altijd niet duidelijk is wie de trekker overhaalde, staat wel vast dat het gedrag van Imraan A. (31) uit Temse heeft geleid tot de schietpartij waarbij maandag in Wielsbeke de 72-jarige Grietje W. levensgevaarlijk gewond raakte. Al jarenlang hadden hij en het slachtoffer een seksuele relatie, die ook na zijn huwelijk met de nu 25-jarige Summer A. gewoon verder liep. “Hij is een meester-manipulator”, klinkt het bij kennissen. “Gewiekst als hij is, krijgt hij altijd zijn zin.”

Grietje W., afkomstig uit het Nederlandse Heerenveen, voelde zich jarenlang als een vogeltje in een gouden kooi, in de fraaie villa met rieten dak langs de Frilinglei in Brasschaat. Haar man, een Italiaan die in de oliebusiness actief was, verbleef er maar weinig. Doorgaans was hij in het buitenland. Op een bepaald moment kwam de viriele Imraan A. in haar leven. Hij werd haar vaste tuinman, en meer. Het kwam tot een liefdesrelatie, ondanks het leeftijdsverschil van zo’n 40 jaar. Het legde de jongeman geen windeieren.

Je hebt 25% van dit artikel gelezen

Lees meer