De fietsoversteek komt aan het bedrijf Agristo.
Google Maps De fietsoversteek komt aan het bedrijf Agristo.

Werken voor fietsoversteek aan Agristo starten

De werken voor de fietsoversteekplaats op de Expresweg (N382), aan het aardappelverwerkend bedrijf Agristo en de Grote Molstenstraat in Wielsbeke, vatten deze week aan. Er komt in het midden van de oversteek een opstelplaats voor fietsers om zo de gewestweg veiliger in twee stappen over te steken.

Verder krijgt het wegdek een nieuwe toplaag tussen de oversteekplaats en de rotonde met de Ooigemstraat. De werken starten op het rijvak in de richting van Waregem. Die fase duurt een maand. Er wordt eenrichtingsverkeer naar Ingelmunster ingevoerd. Wie naar Waregem moet, rijdt om via de Vaart- en Ooigemstraat. Van midden september tot midden oktober ongeveer wordt het rijvak in de richting van Ingelmunster vernieuwd. Er wordt dan tijdelijk eenrichtingsverkeer naar Waregem ingevoerd. Wie naar Ingelmunster moet, rijdt om via de Ooigem- en Vaartstraat. Fietsers krijgen tijdens de werken een dubbelrichtingsfietspad op de kant van de N382 waar niet gewerkt wordt. Er is een fietsoversteek voorzien aan de Verbindingsstraat. De werken worden uitgevoerd door het agentschap wegen en verkeer (AWV) West-Vlaanderen, in samenspraak met het bedrijf Agristo.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer