Albert Heijn neemt plaats in van Carrefour in Shopping Center

Albert Heijn zal de Carrefour Market in het Shopping Center in Wijnegem vervangen. Carrefour sloot er zopas onverwacht de deuren, de Nederlandse winkelketen neemt deze zomer al zijn plek in. 

Er komt een Albert Heijn in het shoppingcenter in Wijnegem
Joel Hoylaerts / Photonews Er komt een Albert Heijn in het shoppingcenter in Wijnegem

Carrefour zat al sinds 2013 op het gelijkvloers van het Wijnegem winkelcentrum, maar binnenkort maakt de winkel plaats voor een Albert Heijn. Enkele dagen geleden sloot de Carrefour de deuren, omdat het huurcontract afgelopen was en er beslist werd dat niet te verlengen. 

Het shoppingcenter en Albert Heijn zelf kunnen de komst van de nieuwe supermarkt nog niet bevestigen, maar andere betrouwbare bronnen vertellen dat de winkel in juli al zou openen. Albert Heijn heeft al 42 vestigingen in België. Onlangs opende nog een Albert Heijn in Shopping 1 in Genk, die toen ook de plaats innam van een Carrefour. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer