2 Hendrik,  Sus, Jari, Hedwig en Tom
Laenen Hendrik, Sus, Jari, Hedwig en Tom

Ambassadeur Tom Boonen opent nieuwe fietsenwinkel

Met de nieuwe winkel Fiets! springt Colruyt Group mee op het verhaal van mobiliteit en ecologie. De komende maanden zal de groep nog meer fietsenwinkels openen in Vlaanderen. Wijnegem kreeg de primeur. Ambassadeur Tom Boonen kwam het filiaal plechtig openen.

Met Colruyt Group als aandeelhouder met 75 procent, zullen in heel België de komende weken en maanden nieuwe fietswinkels komen onder de naam Fiets! Wijnegem kreeg de eer de allereerste vestiging te mogen openen. Wielerheld en ambassadeur van de winkels Tom Boonen mocht het lintje doorknippen. De vestiging in Wijnegem kreeg een volledige make-over en deze lijn zal worden doorgetrokken bij de rebranding van alle andere filialen.

“Dankzij Colruyt Group zullen heel wat filialen in België openen. Hoeveel dat er exact zullen zijn, dat is nu moeilijk te zeggen. Met dit nieuwe concept wil Colruyt Group mee in het verhaal van mobiliteit en ecologie stappen”, vertelt Michel Verhaeren van Fiets!. De winkel in Wijnegem is op zich niet representatief voor de andere vestigingen. “Deze winkel is relatief klein. De andere winkels zullen veel groter zijn.”

Adviseur

Naast ambassadeur, is Tom Boonen ook vooral adviseur. “Tom adviseert in welke fietsen we aanbieden, welke materialen maar ook bij de inrichting en de beleving van Fiets!,” vertelt Verhaeren. “Hij is betrokken bij de dagelijkse werking.”

Fiets! werd opgericht in 2010 en is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een netwerk met 11 fietsspeciaalzaken in België. Fiets! verkoopt 10.000 fietsen per jaar, doet 50.000 fietsherstellingen per jaar en kan rekenen op de expertise van 75 medewerkers. Bedrijven kunnen bij Fiets! bedrijfsfietsen leasen of kopen. 

2
Laenen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer