Opening van het ijssalon De Pinguin op het marktplein van Wijnegem vorig jaar met burgemeester Wijnegem Ivo Wynants, districtburgemeester Deurne  Tjerk Sekeris, en uitbater Woody  De Beuckelaer.
Benoit De Freine Opening van het ijssalon De Pinguin op het marktplein van Wijnegem vorig jaar met burgemeester Wijnegem Ivo Wynants, districtburgemeester Deurne Tjerk Sekeris, en uitbater Woody De Beuckelaer.

Ijssalon Pinguin keert terug naar kiosk op Marktplein

Net als vorig jaar zal ijssalon Pinguin de kiosk op het Marktplein uitbaten. Op 1 juni opent de zaak tot en met 15 september. Tijdens het openingsweekend krijgt iedereen een gratis bol ijs. 

Ook deze zomer zal je ijsjes kunnen krijgen aan de kiosk op het Marktplein. Net als vorig jaar zal ijssalon Pinguin vanaf 1 juni terug openen. Het gemeentebestuur verkoos Pinguin boven twee andere kandidaten. 

Liefhebbers kunnen er elke dag terecht van 12 tot 22 uur behalve op maandag. De prijzen blijven dezelfde als vorig jaar, namelijk 1,5 euro per bol. Om het nieuwe ijsseizoen goed in te zetten krijgt iedereen tijdens het openingsweekend van 1 juni een gratis extra bol. 

Omdat de uitbaters er nu van uitgaan dat de overeenkomst met de gemeente voor drie jaar geldt, zal er ook geïnvesteerd worden. Zo komt er een nieuwe toog en zal ook het assortiment smaken verder uitgebreid worden. Pinguin blijft open tot 15 september.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer