Illustratiebeeld: Het Wijnegem Shopping Center
rr Illustratiebeeld: Het Wijnegem Shopping Center

Kindje (1,5) komt klem te zitten met hand tussen roltrap in Wijnegem Shopping Center

In het Wijnegem Shopping Center is zaterdag omstreeks 15 uur een kindje van 1,5 jaar met zijn hand klem komen te zitten tussen een roltrap.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het kind was aan het spelen bij de fontein aan de C&A. Op een onbewaakt moment ging hij naar de roltrap die daar naar beneden ging, en stak hij zijn handjes ertussen. De roltrap viel na enkele seconden stil, maar de jongen geraakte gekneld met een hand. Brandweer, ambulances en MUG-ploegen snelden meteen ter plaatse. “De roltrap moest deels gedemonteerd worden”, klinkt het bij de politie van de zone Minos. “Na een halfuur kon het kindje bevrijd worden. Hij werd vervolgens afgevoerd naar het ziekenhuis.” Het parket onderzocht de zaak maar gaf even later de roltrap weer vrij.

Hoe erg het kindje er aan toe is, blijft nog onduidelijk. Van levensgevaar zou wel geen sprake zijn.

13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Anita Grosemans

    Ik werk zelf ook in een CA en moet dagelijks kinderen waarschuwen dat een roltrap geen speeltuin is. Een kind van 1,5 jaar dat vrij mag rondlopen in een winkel is niet verantwoord! Ouders zijn verantwoordelijk ! Helaas zijn er tegenwoordig heel veel ouders die hun kroost gewoon vrij tussen en onder de rekken laat lopen...spelen met de knuffels die we verkopen en na het winkelen de afgezabberde knuffels terug in het rek leggen....een schande ! Geen respect meer en de ouders laten dat gewoon toe!

  • Eva Vandenbon

    Iedere ouder heeft zeker al eens gedacht: oef, nu hebben we geluk gehad. Net niet gevallen, net geen schommel tegen het hoofdje, net iets niet ingeslikt, net niet aan de aandacht ontsnapt... en soms heb je dat geluk niet en dan zijn er mensen die hun commentaar klaarhebben. Hopelijk zijn die perfecte ouders ooit grootouders en houden ze handjen van het kleinkindje 24/24 vast tot het 18 jaar is.

Lees meer