Meer dan 500 koppels gingen gewillig voor de lens van de fotograaf staan
Wijnegem Shopping Center Meer dan 500 koppels gingen gewillig voor de lens van de fotograaf staan

Meer dan 500 koppels poseerden al voor Valentijn in Wijnegem Shopping Center

Al meer dan 500 verliefde koppels zijn naar Wijnegem afgezakt voor een speciale valentijnsfotoshoot. Het shopping center stelde onlangs vast dat steeds meer Vlaamse koppels hun huwelijksbeloften vernieuwen na meer dan 10 jaar huwelijk. Om in te spelen op die trend, organiseert Wijnegem Shopping tijdens deze valentijnsweek een fotoshoot voor koppels die graag een nieuwe trouwfoto willen laten maken. Dat kan voor het koppel zelf, maar zij kunnen ook kiezen voor een familieportret met kinderen erbij. Ook koppels die (nog) geen trouwplannen hebben, mogen uiteraard een foto laten nemen. Om de setting helemaal goed te zetten, heeft Wijnegem een bloemenwand voorzien, net als een eik van vijf meter hoog, een huwelijksboog van 2,5 meter breed en een groot rood hart van acht meter breed.

Wie nog een foto wil laten maken - zelfs in trouwkostuum - is welkom in het shoppingcenter op vrijdag 15 februari tussen 15 en 18.30 uur en op zaterdag 16 februari tussen 11 en 18 uur.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer