#LikeMe
VRT #LikeMe

Nieuwe Ketnetsensatie komt naar Wijnegem Shopping Center voor mini-concert

De nieuwe Ketnet-succesreeks #LikeMe is op zaterdag 16 maart 2019 voor het eerst live aan het werk te zien in Wijnegem Shopping.

Na het mini-optreden van de musical Assepoester, zijn het nu Caro, Vince, Camille, Yemi en Kyona, de vijf hoofdpersonages van #LikeMe, die een mini-concert geven. Een unieke kans voor de grote fans van de populaire fictiereeks, want hun twee concerten op 7 april 2019 zijn razendsnel uitverkocht.

Het mini-concert start om 14 uur op het centrale plein, aansluitend is er een signeersessie en kunnen bezoekers het boek of de cd van #LikeMe laten signeren.

Zaterdag 16 maart staat ook in het teken van Internationale Vriendinnendag. Onze noorderburen vieren deze dag al langer onder vriendinnen, Wijnegem laat Vriendinnendag nu ook voor het eerst overwaaien naar ons land. Dat doet het op een feestelijke manier: drie duo’s van vriendinnen worden zaterdag van kop tot teen onder handen genomen door een kapster, visagiste en styliste. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer