4 Burgemeester Ivo Wynants leidde de bijzondere trouw in goede banen.
Benoit De Freine Burgemeester Ivo Wynants leidde de bijzondere trouw in goede banen.

Schattiger wordt het niet: leerlingen Het Notendopje geven elkaar het jawoord

Wie in de buurt van het gemeentehuis was vandaag, zal het misschien ook gevoeld hebben: rond de middag steeg de temperatuur er aanzienlijk door de vele verliefde stelletjes die er aanwezig waren om te trouwen. In het kader van Valentijn trokken de leerlingen van Het Notendopje hun mooiste kostuum en trouwkleed aan om nadien elkaar symbolisch het jawoord te geven. Soms ging het er heel liefdevol aan toe met knuffels en kusjes. Nadien werd ook de trouwakte ondertekend, precies zoals het hoort. Of er ook koppeltjes tussenzitten die over enkele jaren ook echt hun eeuwige liefde aan elkaar zullen zweren, dat valt af te wachten. Hoe dan ook, ze zagen er stuk voor stuk prachtig en erg gelukkig uit. Vanavond staat er nog een heus huwelijksfeest op het programma met lekker eten en, ook zoals het hoort, enkele openingsdansen. 

4 2019/02/14, Wijnegem, Belgium. Kinderhuwelijken in het kader van Valentijn. In picture: Bo gaf zonet haar ja-woord aan Arthur en geeft hem zijn ring.
Benoit De Freine 2019/02/14, Wijnegem, Belgium. Kinderhuwelijken in het kader van Valentijn. In picture: Bo gaf zonet haar ja-woord aan Arthur en geeft hem zijn ring.
4 Bo en Arthur bezegelden hun huwelijk met een intense knuffel.
Benoit De Freine Bo en Arthur bezegelden hun huwelijk met een intense knuffel.
4 Na de ceremonie werd de akte ondertekend
Benoit De Freine Na de ceremonie werd de akte ondertekend

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer