3 Leden Ellen, Jana, Wouter en Yoeri.
Benoit De Freine Leden Ellen, Jana, Wouter en Yoeri.

Startdag Chiro Joke Scindal gaat door ondanks zware brand

Goed nieuws voor de leden van Chiro Joke Scindal in Wijnegem. De startdag op 22 september gaat gewoon door. Daar verandert de zware brand van afgelopen weekend niets aan. 

Er mag dan wel heel wat materiaal verloren zijn gegaan in de vuurzee, Chiro Joke Scindal  laat de moed niet zakken. Bovendien kan de Chiro rekenen op heel wat solidariteit van mensen en andere Chirogroepen. Toen een lijst met verloren gegane spullen op internet verscheen, boden heel wat mensen spontaan nieuwe spullen aan. Het gaat om ballen, stelten, tennisrackets, skateboards en ander spelmateriaal. Intussen is het wachten op de verzekeringsmaatschappij pas dan zal de Chiroleiding een duidelijk zicht hebben op de kosten en wat verloren is gegaan. 

De leiding bevestigt ook dat de startdag op 22 september gewoon zal doorgaan op de speelweide voor de nog bestaande lokalen van Chiro Joke Scindal.

3 Het uitgebrande Chirolokaal.
Benoit De Freine Het uitgebrande Chirolokaal.
3 Het uitgebrande Chirolokaal.
Benoit De Freine Het uitgebrande Chirolokaal.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer