Stradivarius opent deuren in Wijnegem Shopping Center

Wijnegem Shopping Center heeft er sinds donderdag een nieuwe winkel bij. Op de gelijkvloerse verdieping, vlakbij de klok, opende Stradivarius de deuren. Voor wie niet veel van mode kent: het gaat wel degelijk om een klerenwinkel en niet om een vioolwinkel. 

Stradivarius wil zich kenmerken als een trendy en betaalbaar modemerk dat zich vooral richt op de wat jongere doelgroep is enorm populair. Wereldwijd heeft Stradivarius bijna duizend winkels en fashionista’s in België kijken al lang uit naar de opening in Wijnegem.

“De succesvolle Spaanse Inditex Group heeft reeds zeer mooie winkels, denk maar aan Zara, Zara Home en Massimo Dutti, in Wijnegem Shopping. Wij zijn dan ook verheugd dat zij voor het merk Stradivarius opnieuw voor Wijnegem Shopping kiezen als locatie,” vertelt  Katrien Geysen van Wijnegem Shopping.

Stradivarius neemt haar intrek in winkelpand nummer 156.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer