Met behulp van een robot werd het verdachte pakketje onderzocht
MINOS Met behulp van een robot werd het verdachte pakketje onderzocht

Verdacht pakketje op parking Wijnegem Shopping Center blijkt achtergelaten aktetas

Een bezoeker aan het Wijnegem Shopping Center merkte afgelopen weekend een verdacht pakketje op de parking van het shoppingcenter op. De politie werd verwittigd en die kwam ter plaatse. Ook ontmijningsdienst DOVO werd ter plaatse geroepen om het pakketje te onderzoeken en indien nodig onschadelijk te maken.

Uiteindelijk bleek dat allemaal niet nodig. Een robot onderzocht het pakketje en dat bleek onschuldig te zijn. Het verdachte pakketje was een achtergelaten aktetas.

Toch benadrukt de politie van zone MINOS dat burgers altijd de politie moeten verwittigen als ze iets verdachts opmerken. “Wij bedanken hierbij graag de collega’s van DOVO en de collega’s van de bewakingsfirma van het Wijnegem Shopping Center voor de goede samenwerking, alsook de alerte burger die de melding maakte.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer