VIDEO. Ravotten in de nieuwe lentetuin van Wijnegem Shopping

Buiten is het nog grauw en grijs, maar in Wijnegem Shopping Center draait de lente al op volle toeren. Zaterdagochtend opende Maya de Bij een grote lentetuin van 330 vierkante meter met waterval, sprekende kikker en een acht meter lange rups. “We halen het lentegevoel naar binnen.”

De nieuwe attractie op het centrale plein in het shoppingcenter in Wijnegem is een hit bij kinderen. Zaterdagochtend werd de reuzenlentetuin ‘Sensoralia’ geopend door Studio 100's Maya de Bij en vijftig andere kleine hulpbijtjes.

9 Niet alle kindjes gaan even graag met Maya op de foto.
Benoit De Freine Niet alle kindjes gaan even graag met Maya op de foto.

“Met Sensoralia willen we het lentegevoel naar binnen halen”, zegt Zsofi Horvath van Wijnegem Shopping. “Met de tuin creëren we het lentegevoel dat kinderen hebben als ze voor de eerste keer door een tuin in volle bloei wandelen. De tuin is uitvergroot waardoor ook volwassenen alles door de ogen van een kind lijken te zien.”

Honderden kinderen en hun ouders genoten zaterdagvoormiddag van de 330 vierkante meter lentetuin met als grootste blikvangers de rups van acht meter lang, de sprekende kikker, een waterval en bloemen van vier meter hoog. En Maya de Bij natuurlijk, waarmee (bijna) iedereen op de foto wilde.

9
Benoit De Freine
9
Benoit De Freine
9
Benoit De Freine
9
Benoit De Freine
9
Benoit De Freine
9
Benoit De Freine
9
Benoit De Freine
9
Benoit De Freine

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer