VIDEO. Ravotten in de nieuwe lentetuin van Wijnegem Shopping

Buiten is het nog grauw en grijs, maar in Wijnegem Shopping Center draait de lente al op volle toeren. Zaterdagochtend opende Maya de Bij een grote lentetuin van 330 vierkante meter met waterval, sprekende kikker en een acht meter lange rups. “We halen het lentegevoel naar binnen.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De nieuwe attractie op het centrale plein in het shoppingcenter in Wijnegem is een hit bij kinderen. Zaterdagochtend werd de reuzenlentetuin ‘Sensoralia’ geopend door Studio 100's Maya de Bij en vijftig andere kleine hulpbijtjes.

9 Niet alle kindjes gaan even graag met Maya op de foto.
Benoit De Freine Niet alle kindjes gaan even graag met Maya op de foto.

“Met Sensoralia willen we het lentegevoel naar binnen halen”, zegt Zsofi Horvath van Wijnegem Shopping. “Met de tuin creëren we het lentegevoel dat kinderen hebben als ze voor de eerste keer door een tuin in volle bloei wandelen. De tuin is uitvergroot waardoor ook volwassenen alles door de ogen van een kind lijken te zien.”

Honderden kinderen en hun ouders genoten zaterdagvoormiddag van de 330 vierkante meter lentetuin met als grootste blikvangers de rups van acht meter lang, de sprekende kikker, een waterval en bloemen van vier meter hoog. En Maya de Bij natuurlijk, waarmee (bijna) iedereen op de foto wilde.

9
Benoit De Freine
9
Benoit De Freine
9
Benoit De Freine
9
Benoit De Freine
9
Benoit De Freine
9
Benoit De Freine
9
Benoit De Freine
9
Benoit De Freine

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer