In het gemeentehuis ligt nog altijd een rouwregister.
Laenen In het gemeentehuis ligt nog altijd een rouwregister.

Wake voor Julie Van Espen op zaterdag 11 mei

De gemeente organiseert op zaterdag 11 mei tussen 11 en 13 uur een herdenkingsmoment voor de vermoorde Julie Van Espen aan het ontmoetingscentrum JoNaS. Iedereen is er welkom om een boodschap achter te laten in een boom die nadien aan de ouders overhandigd zal worden. 

Het JoNaS aan de Lodewijk De Vochtplein is een ontmoetingscentrum voor jongeren waar ze na de schooluren kunnen samenkomen. Nu zaterdag zal het de plaats worden om samen Julie te herdenken. Ter ere van Julie zal hier een boom staan waar iedereen die dit wil een boodschap in kan hangen. Deze boom wordt nadien aan de ouders van Julie overhandigd. Iedereen kan ook een zonnebloempit mee naar huis nemen om Julie te herdenken. Het rouwregister is ook nog altijd geopend in het gemeentehuis en ook online via de website van de gemeente kan er iets in het rouwregister geplaatst worden. 

Het JoNaS is op zaterdag 25 mei en op zaterdag 1 juni ook nog extra geopend voor jongeren die nood hebben aan een gesprek en/of met vragen zitten. JoNaS is ook bereikbaar via het chatkanaal m.me/schilde.JoNaS of op 0491/28.04.77.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer