3 DJ's Kobe Ilsen en Viktor Verhulst
Wijnegem Shopping Center DJ's Kobe Ilsen en Viktor Verhulst

Wijnegem Shopping Center sluit meer afterwork party’s niet uit

Het Wijnegem Shopping Center sluit niet uit dat het vaker afterworkparty’s gaat organiseren nadat vorige week vrijdag meer dan 1.000 bezoekers waren afgezakt voor de eerste party met dj’s Kobe Ilsen en Viktor Verhulst. 

Vrijdagavond stroomde het centrale plein helemaal vol voor de eerste afterwork van Wijnegem Shopping, die meer dan 1.000 bezoekers op de been bracht. Al vanaf 18.30 uur werden de shoppers getrakteerd op een rolschaatsshow op de piste van 100m2. Het voornamelijk vrouwelijk publiek was massaal afgezakt voor dj’s Kobe Ilsen en Viktor Verhulst. Dames van alle leeftijden vergaten even dat ze in een shopping waren en lieten zich helemaal gaan op de beats van dj Viktor en de opzwepende woorden van Kobe Ilsen. 

“Wat we al vermoedden werd met dit event nogmaals bevestigd: mensen zijn steeds meer op zoek naar totaalbelevingen. Vrijdagavond gaan Shoppen en tegelijk een feestje meepikken is een combinatie die mooi matcht. Zowel het publiek, als handelaars en personeel zijn heel enthousiast. We zijn erin geslaagd om onze bezoekers de stress van de werkweek van zich te laten afschudden en hen het weekend vrolijk te laten ingaan,” zegt Marketing & Communication Manager Wijnegem Zsofi Horvath.

Het is dan ook niet uitgesloten dat het niet bij deze eerste afterwork blijft. 

3 Veel volk op de eerste afterwork party
Wijnegem Shopping Center Veel volk op de eerste afterwork party
3 Dj's Kobe Ilsen en Viktor Verhulst
Wijnegem Shopping Center Dj's Kobe Ilsen en Viktor Verhulst

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer