Aurélie en Silke worden onder handen genomen door een visagiste.
Klaas De Scheirder Aurélie en Silke worden onder handen genomen door een visagiste.

Wijnegem Shopping Center trakteert boezemvriendinnen op verwendag

Ter gelegenheid van Internationale Vriendinnendag heeft het Wijnegem Shopping Center drie duo’s vrienden getrakteerd op een gratis verwendag.

Zaterdag 16 maart stond het Wijnegem Shopping Center in het teken van Internationale Vriendinnendag. Om dat te vieren, organiseerde het winkelcentrum een gratis verwendag. Meer dan 3.600 dames hadden zich via Facebook kandidaat gesteld, maar uiteindelijk konden slechts drie duo’s van de prijs genieten. Zij kregen kledingadvies van een personal shopper, werden onder handen genomen door een kapster en een visagiste en mochten voor maar liefst 250 euro per persoon op zoek gaan naar een nieuwe favoriete outfit. Als kers op de taart mochten ze deelnemen aan een professionele fotoshoot.

“Het was een superleuke ervaring”, zeggen Aurélie Verhofsté (22) en Silke Deschuytter (23) uit Evergem. “We hebben elkaar tien jaar geleden leren kennen in het eerste middelbaar en zijn sindsdien echte boezemvriendinnen. Deze verwendag was de ideale manier om onze tienjarige vriendschap te vieren. Het was een dag die we nooit gaan vergeten.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer