David Legrève

Mogelijke drugsdealer (21) opgepakt na ‘foutje’ met hold-upalarm

In de Molenweg heeft de politie een 21-jarige man uit Antwerpen opgepakt. De twintiger had net een partij cocaïne verkocht aan de bewoner van een woning. De politie kon hem arresteren na een foutje van de bewoner. Die duwde per ongeluk op het hold-upalarm.

Afgelopen vrijdag kreeg de politie van Mechelen-Willebroek een oproep van een mogelijke overval in de Molenweg in Willebroek. De politie kwam massaal ter plaatse en trof aan de woning een verdacht voertuig op. “Het stond geparkeerd in het midden van de rijbaan”, luidt het bij de politie. “Aan de voordeur stonden twee mannen. Ze waren beiden erg zenuwachtig en hadden een tegenstrijdig verhaal.” De politie voerde een controle uit in de woning. “We hadden een melding ontvangen via een hold-upalarm en kwamen kijken wat er gebeurd was”, legt de politie verder uit. Tijdens die controle troffen de politie-inspecteurs een hoeveelheid cocaïne en een aanzienlijke geldsom aan. Beiden mannen werden verhoord. De bewoner van de woning verklaarde aan de agenten dat hij de drugs net had gekocht van de andere man. De andere man werd uiteindelijk geïdentificeerd als een 21-jarige man uit Antwerpen. “Hij werd meegenomen naar het politiekantoor en ter beschikking gesteld van het parket”, besluit de politie. “Het hold-upalarm bleek uiteindelijk een foutje te zijn van de bewoner.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer