RV

Speelplein ‘t Kruis krijgt opknapbeurt

Het stadsbestuur van Dendermonde plant een opknapbeurt en herinrichting van het park en speelplein ‘t Kruis in Sint-Gillis-Dendermonde. De buurt krijgt inspraak.

Speelplein ‘t Kruis bevindt zich aan de Moeskouterlaan. De dienst Groenbeleid en Landbouw zal er voor een make-over zorgen. Bedoeling is om van het plein een ontmoetingsplaats voor de hele buurt te maken. Maar daarvoor komt er wel een overleg met de buren. Bewoners mogen aangeven wat volgens hen moet gebeuren om er het ideale speelplein van te maken. Hiervoor zal op donderdag 23 mei een inspraakmoment plaatsvinden. Ook de jeugddienst zal aanwezig zijn om samen met de kinderen uit de buurt te bekijken wat allemaal kan. Wie wil meewerken, is donderdag om 19 uur welkom in het park. Bij slecht weer vindt de bijeenkomst plaats in dienstencentrum De Zonnebloem, aan de Breestraat in Sint-Gillis. 

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Caroline De Backer

    Misschien eerst het Dr. De Witteplein afwerken?

Lees meer