2 Politie, brandweer en ambulance rond het slachtoffer op het Marktplein.
LSI Politie, brandweer en ambulance rond het slachtoffer op het Marktplein.

Bejaarde dame (84) onwel in auto en ondanks reanimatie overleden

Op het Marktplein in Zwevezele (Wingene) is dinsdagmiddag rond 16u een 84-jarige dame uit de gemeente overleden. Een reanimatie van een half uur leverde niet het gewenste resultaat op.

Iets voor 16u reed Maria Bousson met haar zus Agnes en schoonbroer Noel mee in de auto. Ze hadden er een gezellig uitje opzitten maar plots voelde de vrouw op de passagiersstoel zich onwel worden. Haar schoonbroer zette de auto meteen langs de kant aan het KBC-kantoor en verwittigde de hulpdiensten. Een ambulance en de MUG-heli snelden ter plaatse. Het medisch personeel probeerde het slachtoffer, dat aan suikerziekte leed, wel een half uur lang te reanimeren, tevergeefs. Ondertussen was de brandweer opgetrommeld om met een zeil de inkijk op de gebeurtenissen af te schermen. Dat bleef zo tot de begrafenisondernemer arriveerde. De politie van de zone Regio Tielt zorgde er voor dat het verkeer in goede banen geleid kon worden. Na verloop van tijd steeg de MUG-heli opnieuw op vanop een braakliggend stuk grond op de hoek van de Koolskampstraat en de Meiboomstraat.

2 De MUG-heli landde op een grasveld.
LSI De MUG-heli landde op een grasveld.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer