De tribute-band Abba4U op het podium.
Mozkito De tribute-band Abba4U op het podium.

Davidsfonds brengt ABBA4U naar Wingene

Davidsfonds Molenland, die verschillende afdelingen uit de streek overkoepelt, nodigt op zaterdag 23 november de coverband ABBA4U uit naar De Verrekijker in Zwevezele.

“ABBA4U is een achtkoppige band die de beste liedjes van Abba covert”, vertelt Filip Declerck van het Davidsfonds. “Op veel festivalpodia toonden ze al hoe sterk ze zijn, maar ze kunnen ook een kleinere zaal in vuur en vlam zetten. Tijdens hun 75 minuten durende voorstelling brengen ze een opeenvolging van de bekendste hits van de Zweedse popgroep. Van ‘Money Money Money’ tot ‘Voulez-Vous’.

Voor een zitplaats betaal je vijfentwintig euro, een staanplaats kost twintig euro. Davidsfonds-leden krijgen twee euro korting. De deuren openen om 19.30 uur. Het optreden start om 21 uur. Er is een eighties-afterparty met dj Skippy. Meer info en voorverkoop op www.molenland.davidsfonds.be of 051/48.52.79.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer