De memorial Diether Cornaer houdt de herinnering aan de in 2014 verongelukte sportfunctionaris in leven.
Foto Deleu De memorial Diether Cornaer houdt de herinnering aan de in 2014 verongelukte sportfunctionaris in leven.

Wandelen en lopen tijdens vijfde Memorial Diether Cornaer

Op zaterdag 17 augustus vindt de vijfde editie plaats van de Memorial Diether Cornaer. Net als vorig jaar staan een jeugdloop, een volksloop en een wedstrijdloop op het programma. 

Net als vorig jaar is er ook een ‘Stappen met Diether-wandeling’, waarbij iedereen vrij rondjes van twee kilometer kan lopen of stappen tussen 14 en 16 uur op het sportpark. Per afgelegde ronde krijgt iedereen een flesje bier (met een maximum van zes flesjes bier per deelnemer). De jeugdlopen starten om 17.30 uur, de volksloop (3,6 kilometer) om 18.15 uur en de wedstrijdloop (10,8 kilometer) start om 18.45 uur. De wedstrijd maakt deel uit van het criterium Lopen in het Molenland. De start en aankomst liggen op het sportpark in de Beernemstraat. Info en inschrijvingen via sportdienst@wingene.be.  

Het evenement is vernoemd naar de Wingense sportpromotor die eind juli 2014 op 36-jarige leeftijd overleed bij een ongeval op de terugweg van Tomorrowland. Met de memorial blijft de gemeentelijke sportdienst zijn nagedachtenis in ere houden. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer