Wie wilde badmintonnen, lijndansen of zijn of haar conditie wilde verbeteren tijdens de conditiemix, zou zich normaal op 10 augustus kunnen inschrijven voor de sportcursussen. Dat is nu verschoven naar 1 september.
Benoit De Freine Wie wilde badmintonnen, lijndansen of zijn of haar conditie wilde verbeteren tijdens de conditiemix, zou zich normaal op 10 augustus kunnen inschrijven voor de sportcursussen. Dat is nu verschoven naar 1 september.

Gemeente stelt inschrijvingen sportcursussen uit door coronacrisis

Op 10 augustus zouden normaal de inschrijvingen starten voor de sportcursussen in Wommelgem maar door de coronacrisis worden ze nu uitgesteld. De nieuwe inschrijvingsdatum is onder voorbehoud vastgelegd op 1 september.

Wie wilde badmintonnen, lijndansen of zijn of haar conditie wilde verbeteren tijdens de conditiemix, zou zich normaal op 10 augustus kunnen inschrijven voor de sportcursussen. Helaas laat de coronacrisis het niet toe die inschrijvingen te laten doorgaan. 

De gemeente heeft de inschrijvingen daarom verplaatst naar 1 september maar ook die datum is onder voorbehoud. Inschrijven kan via de website van de gemeente. Lukt dat niet, dan kan je terecht op het nummer 03-355 50 50. Op dinsdag 1 september (tussen 8 en 12.30 u) en op maandag 7 september (tussen 18 en 20 uur) kan je naar het onthaal komen van de dienst Vrije Tijd om de inschrijving in orde te brengen. Betalen kan enkel met een betaalkaart.

Lees meer