Marc De Roeck

Ongeval op E313 in Ranst: drie rijstroken versperd richting Antwerpen

Op de E313 richting Antwerpen ter hoogte van de snelwegparking in Ranst zijn er drie rijstroken versperd door een ongeval. Alle verkeer naar de stad moet via de busstrook. Vanaf Massenhoven (Zandhoven) is het al anderhalf uur aanschuiven. Ook op de E34 staat er intussen al een file vanaf Oelegem (Ranst).

Bij het ongeval op de grens met Ranst en Wommelgem is een vrachtwagen met oplegger betrokken die auto’s vervoert. Niemand raakte gewond maar het gevaarte staat wel dwars over de E313 en verspert alle drie de rijvakken. Het Vlaams Verkeerscentrum schat dat de afhandeling een half uurtje zal duren maar de verkeershinder is intussen al enorm. Vanaf Massenhoven op de E313 en Oelegem op de E34 is het aanschuiven.

Het Verkeerscentrum raadt aan langere verplaatsingen van Hasselt richting Gent, via Brussel te doen.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jos Plessers

    3 rijstroken?

  • Jean-Pierre Peeters

    Kan niemand die vrachtwagen dan effe verzetten ?????????

Lees meer