30082019 Wommelgem sportwinkel sportwinkel Bego sport is na 30 jaar failliet
Klaas De Scheirder 30082019 Wommelgem sportwinkel sportwinkel Bego sport is na 30 jaar failliet

Sportwinkel Bego Sport na dertig jaar failliet

Na dertig jaar sluit sportwinkel Bego Sport aan de Hoevestraat de deuren. De winkel kon de concurrentie niet meer aan met de online verkoop en is failliet verklaard. Een domper voor de vele spelers van voetbalclub Ternesse die er hun outfits kochten.

Decennia lang was Bego Sport de hofleverancier voor de Wommelgemse sportievelingen maar na dertig jaar komt daar een einde aan. De winkel van Rudi Van Put is failliet. Reden voor het faillissement is de steeds groter wordende macht van het online gebeuren. Steeds meer mensen bestellen hun sportoutfit online en laten het thuisbezorgen voor de voordeligste prijs.  En daar kan een fysieke winkel waar je betaalt voor een goede service niet tegenop.

De inboedel van de winkel zal verkocht worden. In de gebouwen komt naar alle waarschijnlijkheid een interim-kantoor.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer