Illustratiebeeld - Op het bondsfeest kunnen spelletjes gespeeld worden.
Unsplash Illustratiebeeld - Op het bondsfeest kunnen spelletjes gespeeld worden.

Vertellingen en spelletjes bij bondsfeest Gezinsbond

De vernieuwde Gezinsbond van Wortegem-Petegem viert feest. “We willen de fusie tussen de afdelingen Elsegem-Petegem, Moregem en Wortegem nog eens in de verf zetten”, klinkt het. Het is meteen ook de start van een feestjaar, want de Gezinsbond bestaat volgend jaar een eeuw.

Het feest start om 17 uur met een gratis vertelvoorstelling voor kinderen vanaf vijf jaar. Tom Van Outryve vertelt een reeks verhalen over dwergen en elfen. Nadien is er een gratis koek en drankje voor de kinderen. Om 20 uur worden de winnaars van de fotozoektocht bekend gemaakt en is er onder andere een spelletjesavond waarbij spellen van de aanwezigen tijdelijk worden geruild. 

Alles vindt plaats in de gemeentelijke feestzaal aan de Waregemseweg 35. Inschrijven voor de vertelling kan via gezinsbond.wortegempetegem@gmail.com.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer